Різанина під Києвом: стали відомі деталі жорстокого нападу на дітей

26 серпня 2021, 09:56оновлено 27 серпня 2021, 10:18
352
Зловмисника затримали батьки. При цьому він встиг поранити батька.
Різанина під Києвом: стали відомі деталі жорстокого нападу на дітей
Зловмисника затримали в Глевасі / kv.npu.gov.ua

У селищі Глеваха Київської області зловмисник забрався в приватний будинок і наніс важкі каліцтва сплячим дітям - порізав 8-річного хлопчика (проникаюче поранення) і зламав ніс 14-річній дівчинці.

Як повідомляє ТСН, зловмисник проник на територію ділянки, перестрибнувши невисокий паркан і потім через вікно заліз у двір.

Постраждала розповіла, що прокинулася від того, що зловмисник почав її бити кулаком.

За словами постраждалих, вони бачили нападника перший раз в житті і про його мотиви нічого не знають. Зловмисника затримали батьки. При цьому він встиг поранити батька.

"Свої мотиви скоєння даного злочину він досі не пояснює і не може навіть пояснити, що власне сталося. Нго перевірили на наявність алкоголю в крові. Рівень дуже низький - 1 проміле", - зазначила прес-секретар поліції Київщини Ірина Прянишникова.

Різанина під Києвом: стали відомі деталі жорстокого нападу на дітей
/ kv.npu.gov.ua

Зловмиснику обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави. Чоловікові загрожує довічне ув'язнення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Глевасі, 26-річний житель Бучанського району вночі пробрався в чужий будинок і напав з ножем на дітей - 8-річного хлопчика та 14-річну дівчинку.

Правоохоронці встановили особу зловмисника та затримали його неподалік місця проживання потерпілих. Ним виявився 26-річний житель Бучанського району.

Зловмиснику повідомили про підозру. Розслідування триває.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти