"Порізав груди хлопчикові і зламав ніс дівчинці": на Київщині чоловік з ножем напав на дітей

25 серпня 2021, 13:20
У селі Глеваха (Київська область) молодий чоловік з ножем наголо вломився під покровом ночі в будинок і накинувся на мирно сплячих дітей - хлопчик і дівчинку.
Наручники
На Київщині чоловік з ножем напав на дітей / УНІАН

Під Києвом, в селі Глеваха, 26-річний житель Бучанського району вночі пробрався в чужий будинок і напав з ножем на дітей - 8-річного хлопчика та 14-річну дівчинку. Про це повідомили в Facebook представники главку Нацполіції в Київській області.

Як кажуть копи, сильно постраждав 8-річний хлопчик, який отримав різану рану грудей. У його 14-річної сестри лікарі діагностували перелом носа. "Близько 03: 00, коли вся сім'я відпочивала, батьки почули дитячий крик в кімнаті. Схопившись, чоловік побачив незнайомця, який почав тікати. Підійшовши до сина, він побачив різану рану в області грудної клітини, а у дочки був розбитий ніс. Дітей відразу ж доставили в лікарню", - повідомили в поліції.

Правоохоронці встановили особу зловмисника та затримали його неподалік місця проживання потерпілих. Ним виявився 26-річний житель Бучанського району.

відео дня

Зловмиснику повідомили про підозру. Розслідування триває.

'Порізав груди хлопчикові і зламав ніс дівчинці': на Київщині чоловік з ножем напав на дітей

читайте такожНа Київщині зловмисники підрізали та обікрали пасічника, їх підозрюють у низці злочинів

Нагадаємо, раніше на Таращанському мосту в Білій Церкві Київської області сталося моторошне вбивство. Медик по-звірячому вбив випадкового перехожого. Він завдав жертві 11 колото-різаних ран.

48-річного чоловіка з множинними колото-різаними пораненнями доставили в лікарню. Однак медики не змогли його врятувати.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти