Розбита голова і зламана нога: у київському ТЦ вітрина впала на 4-річну дитину

19 липня 2021, 22:17
У мережі з'явилося відео, на якому видно, як це сталося.
Розбита голова і зламана нога: у київському ТЦ вітрина впала на 4-річну дитину
На дитину впала вітрина в ТЦ / скріншот

У Києві в розважальному центрі скло з вітрини розбилося об дитину. Від удару у 4-річного хлопчика перелом ноги і забої, крім того-численні подряпини і порізи від осколків.

Осколки розбитого скла - по одну сторону. І заплаканий від удару ними хлопчик - по іншу. Це відео миттєво розлетілося по соцмережах. Парк дитячих розваг, де на дитину впала вітрина.

"За секунду - він падає і вона (вітрина - ред.) його накриває повністю склом", - згадує події того дня мама Ольга Шварцбург.

Від удару у Ліора перелом ноги і численні подряпини.

"Йому відразу почали полоскати рот, так як скло потрапило в рот. Порізав язичок", - розповідає мама.

Вітрина з кондитерськими виробами, яка там стояла, зараз на ремонті.

"На 42 см від підлоги знаходиться ДСП, а потім починається скло. Дитина заліз на ДСП і вхопився за верх вітрини руками. Змістився центр тяги і дитина впала разом з вітриною", — говорить операційний директор мережі розважальних центрів Роман Михайленко.

"Все, що знаходиться там, має бути максимально продумано, щоб діти там відпочивали. Воно було ніде не прикручено, не закріплено абсолютно", - обурюється мати постраждалого хлопчика.

Батьки заяву в поліцію не подавали.

"У цьому випадку керівництво не просто повинно відшкодовувати збиток нанесений хлопчикові. А ще й нестиме кримінальну відповідальність - це як штрафи - від 17 тисяч гривень, так і до позбавлення та обмеження волі — 3 та 5 років", - каже адвокат, передає ТСН.

Як розповіли в торговому центрі, керівники мають намір зустрітися з сім'єю постраждалої дитини і обговорити суму компенсації.

Зараз в мережі з'явилося відео, на якому видно, як це сталося.

На відео видно, що дитина розглядала вітрини з солодощами в дитячому кафе, а потім застрибнув на одну з них. Конструкція вітрини не витримала вагу дитини і перекинулася.

Нагадаємо, трагедія сталася в Польщі – там через недогляд і недбале ставлення батьків загинув 2-річний Владислав - хлопчик родом з України. Дитина вийшла з дачного будиночка, поки його тато і мама відсипалися після вечірки, і потонув в озері. Батьків звинуватили у смерті дитини.

Біда трапилася в четвер, 15 липня, на озері Шперек Великопольського воєводства, на території центру Лідо. Тіло хлопчика, що плавало у воді, помітила випадкова перехожа, яка прогулювалася біля озера.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти