Приходько: Проєкт "Відновись" Фонду Вадима Столара націлений допомогти 1000 сімей вже цього року

25 серпня 2022, 11:11
105
Фонд Вадима Столара

Фонд Вадима Столара в рамках проєкту "Відновись" прагне допомогти тисячі українських сімей вже 2022 року. Таку інформацію оприлюднила волонтерка Фонду Наталія Приходько в інтерв’ю gazeta.ua.

Зазначимо, Фонд Вадима Столара запустив проєкт "Відновись" з метою допомогти родинам з дітьми, що втратили батька через російську агресію, покращити емоційний стан. І вже 200 сімей пройшли реабілітаційний курс під час реалізації першого етапу проєкту в Буковелі в Карпатах.

"Ми поставили собі за мету допомогти відновитися тисячі українських сімей 2022 року. Перший етап нашого соціального проєкту на 200 сімей уже відбувся. На мою думку, він був максимально вдалим. Ми досягли мети, люди задоволені. Одна мама сказала мені, що вперше з лютого її дитина та й вона спокійно спали. Багато з нас навіть не розуміють, наскільки це вагомо…" - зазначила вона.

відео дня
Фонд Вадима Столара

За її словами, другий етап проєкту "Відновись" планується на середину вересня. Точну дату буде підтверджено, коли будуть оформлені договірні відносини з готелем.

"Через велику кількість заявок від українців також обов’язково проведемо заїзд ще в жовтні. Щодо листопада – грудня – подивимося, але хочемо, щоб усі, кому це потрібно, мали можливість реабілітації та відновлення, набралися емоційних сил пережити все те, що зараз відбувається", - констатувала Наталія Приходько.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти