Підприємства Метінвесту підняли державні прапори в День єднання

16 лютого 2022, 11:11
68
Своєю щоденною працею співробітники меткомбінатів імені Ілліча і "Азовсталь" групи Метінвест забезпечують безперебійне виробництво.
Підприємства Метінвесту підняли державні прапори в День єднання

Маріупольські меткомбінати Групи Метінвест з нагоди Дня єднання підняли державні прапори на адміністративних будівлях, промислових майданчиках, транспорті.
"У будь-яких ситуаціях металурги завжди надійна опора Маріуполя та України. Не розслабляючись, не зупиняючись ні на хвилину, ми стаємо краще: оновлюємо виробництво, вдосконалюємо процеси, щоб українська сталь цінувалася в усьому світі, а наша Україна ставала сильнішою з кожним днем", - підкреслив генеральний директор меткомбінату "Азовсталь" Групи Метінвест Енвер Цкітішвілі.

Як зазначили в прес-службі компанії, своєю щоденною працею співробітники меткомбінатів імені Ілліча і "Азовсталь" Групи Метінвест забезпечують безперебійне виробництво, інвестуючи свої зусилля в економічний розвиток і стабільність України.

"Маріуполь завжди був, є і буде металургійним центром, символом незломленої, незалежної України. Металурги завжди допомагали і допомагатимуть будувати успішне майбутнє країни, впевнені в її силі і мужності. Це наша громадянська позиція", - зазначив генеральний директор ММК імені Ілліча Групи Метінвест Тарас Шевченко.

відео дня
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти