З'явилися приголомшливі деталі трагедії з підпалом вагітної дівчини в Кривому Розі

27 травня 2021, 17:13оновлено 27 травня 2021, 22:15
Моторошний інцидент стався напередодні ввечері в Кривому Розі, і скоїв його 17-річний хлопець.
З'явилися приголомшливі деталі трагедії з підпалом вагітної дівчини в Кривому Розі
Правоохоронці затримали 17-річного хлопця за підпал дівчини / ГУНП

У Кривому Розі 26 травня трапився шокуючий випадок між молодою парою. Чоловік облив горючою речовиною і підпалив свою вагітну кохану.

Як розповіли у Департаменті карного розшуку, 21-річна жінка на 17 тижні вагітності опинилася в реанімації.

"У середу ввечері, 26 травня, між молодими людьми виник конфлікт. Причина сварки між закоханими - невідома. Однак 17-річний хлопець облив вагітну легкозаймистою речовиною, підпалив її і втік. Швидку допомогу, рятувальників і поліцію викликали очевидці, які повідомили, що горить людина", - йдеться в повідомленні.

На пошуки зловмисника відразу кинули всі сили, перекрили автовокзали і залізничний вокзал. Хлопця швидко вдалося зловити, і він заявив, що дівчина отримала опіки при приготуванні їжі.

"Після скоєного зловмисник попросив у сторонніх людей викликати швидку допомогу, пояснивши це тим, що потерпіла самостійно отримала опіки під час приготування їжі. Надалі палій зник з місця скоєння злочину", - повідомили правоохоронці.

читайте такожЗ'явилися деталі жорсткого побиття школярками однолітки в Кривому Розі

17-річному хлопцеві загрожує звинувачення в замаху на вбивство. Крім того, за місцем проживання у нього під час обшуку виявили зброю. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Що відомо про постраждалу вагітну в Кривому Розі

Медики в терміновому порядку доставили дівчину в реанімаційне відділення лікарні. Відзначається, що постраждала отримала опіки 3 ступеня на 70% тіла – на обличчі, руках і тулубі.

Її доставили в лікарню в шоковому стані, і медики оцінюють її стан як важкий. Інформації про стан вагітності поки немає.

При цьому речник поліції Кривого Рогу Оксана Лесонен зазначила, що "у поліції зараз навіть немає можливості опитати її, щоб з'ясувати причину конфлікту".

У поліції зазначили, що дитина попередньо не постраждала.

читайте також"Збирався всіх вбити": з'явилися деталі Вогняної "атаки" на тролейбус у Києві

Як раніше повідомляв Главред:

  • Криваве вбивство сталося в Києві. 16-річний хлопець в ході сімейної сварки зарізав батьків і молодшого брата, і після цього ще кілька днів жив у квартирі з трупами.
  • У Кременчуці сталася трагедія - там у ванній потонула однорічна дитина. Медики, які приїхали на виклик, лише констатували смерть немовляти. Горе-мати була п'яна і недогледіла своє дитя.
  • У Харківській області поліція затримала жінку, яка намагалася вбити свою новонароджену дитину. Горе-мати кинула немовля у вигрібну яму на залізничному вокзалі.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти