Потужна "бавовна" у Макіївці: у ліквідації окупантів РФ може звинуватити самих же загиблих росіян

10 січня 2023, 21:53
У РФ проводять розслідування одразу за трьома напрямками.
Макеевка, взрыв
РФ може звинуватити загиблих окупантів у ліквідації росіян в Макіївці / Колаж фото УНІАН, Telegram

Українські військові знищили російських окупантів у Макіївці. Російське військове керівництво може визнати винними у ліквідації окупантів вже "двохсотих" солдатів. Про це повідомляє "Досье Шпиона".

Відомо, що в РФ досі не знайшли винних у "прильоті".

"Оскільки на десятий день винних так і не покарано, стає очевидним, що всі комісії, які займаються розслідуванням, визнають винними тих самих загиблих військовослужбовців (версія з мобільними телефонами, озвучена раніше, все ще актуальна)", – йдеться у повідомленні.

У РФ проводять розслідування одразу за трьома напрямками:

  • за лінією ФСБ,
  • за лінією "НМ ДНР",
  • за вказівкою начальника Генштабу ЗС РФ Герасимова.

Повідомляється, що ЗСУ ліквідували заступника командира полку підполковника Олексія Бачуріна, начальника речової служби полку старшого лейтенанта Андрія Шеховцова. Саме їх можуть визнати винними у "бавовні".

Також зазначається, що окупанти нібито знали про те, що приміщення ПТУ №19 було у списку "потенційних цілей ЗСУ". Цікаво те, що за дивних обставин вижили командир полку полковник Роман Єнікєєв та начальник штабу полковник Володимир Кузьмін. Вижили вони, бо втекли тоді з місця дислокації окупантів.

Удар по базі окупантів у Макіївці

У ніч з 31 на 1 січня практично під бій курантів було завдано удару по ПТУ в окупованій Макіївці Донецької області, де дислокувалися російські окупанти. Повідомлялося, нібито удар був нанесений HIMARSами.

Пізніше стало відомо, що будівлю місцевого професійно-технічного училища №19 було повністю знищено. Внаслідок удару загинули 400 і були поранені 300 окупантів. У мережі повідомлялося, що в Макіївському ПТУ було більше однієї роти окупантів. Крім того, туди прийшли й інші загарбники відзначати Новий рік.

У Міністерстві оборони Росії тільки через 2 дні зізналися, що було завдано удару. Однак вони заявили, нібито в результаті удару по будівлі колишнього профтехучилища в окупованій Макіївці, в якому знаходилися мобілізовані солдати російської армії, загинули тільки 63 військових.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти