Влупили з РПГ: бійці ССО впритул розстріляли ворожу БМП – ефектне відео

7 червня 2022, 09:22оновлено 7 червня 2022, 15:13
На бронемашину противника українські воїни наткнулися під час розвідки. Вони вирішили не гаяти часу й дуже швидко перетворили її у металобрухт.
Влупили з РПГ: бійці ССО впритул розстріляли ворожу БМП – ефектне відео
Бійці ССО впритул розстріляли ворожу БМП/ Скрін з відео, УНІАН

Воїни Сил спеціальних операцій знищили російську бронемашину, влучно поціливши в неї з ручного протитанкового гранатомета.

На ворожутехніку українські воїни наткнулися, коли пішли у розвідку повідомляє командування Сил спеціальних операцій ЗСУ у Facebook.

Бронемашина противника була небезпечно близько. Та захисники України розстріляли її впритул, відправивши за маршрутом російського військового корабля.

відео дня

Також в командуванні ССО оприлюднили емоційне відео знищення російської бронемашини.

"Відео з дещо емоційним коментарем воїнів ССО. Втім, яким воно ще може бути, коли майже впритул розстрілюєш з РПГ ворожу бронемашину. Цю БМП-2 оператори Сил спеціальних операцій ЗС України виявили під час проведення спеціальної розвідки. І, вирішивши не гаяти ані секунди часу, знищили техніку противника", – йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що ЗСУ відбили наступ і відтіснили війська РФ на кількох напрямках. Зокрема, українські військові завдали ударів за допомогою вертольотів по скупченнях ворожих сил на Херсонщині і вдарили з літаків по складах боєприпасів на Миколаївщині.

Також раніше повідомлялося, що блокада південних українських портів російськими окупантами може бути послаблена, адже українським Військово-морським силам вдалося відтіснити військові кораблі Росії від своїх узбережь на 100 кілометрів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти