Під Києвом водії перекрили рух транспорту через собак

13 грудня 2021, 18:04оновлено 13 грудня 2021, 18:45
Небайдужі намагалися допомогти тваринам перейти дорогу.
Під Києвом водії перекрили рух транспорту через собак
Під Києвом небайдужі намагалися допомогти собакам перейти жваву трасу / Скрін з відео

Під Києвом на Бориспільському шосе небайдужий водій перекрив рух транспорту, щоб перевести через дорогу двох собак.

Тварини застрягли на розділовій смузі і через активний потік автомобілів не могли самостійно перейти трасу, повідомляє Telegram-канал dtp.kiev.ua, де і було оприлюднене відео благородного вчинку.

"Під Києвом на Бориспільському шосе звичайний водій Дмитро зупинився в лівому ряду і допоміг перебратися на другий бік двом собачкам, які з жахом застрягли на розділовому газоні", – зазначається у повідомленні.

Зупинити автомобілі, щоб провести собак, виявилося не так легко. Чоловік, фактично ризикуючи життям, намагався зупинити потік авто, але багато хто не реагував на ці спроби і мчав далі, навіть не збавляючи швидкості.

На допомогу небайдужому чоловіку прийшов ще один водій. Він зупинив свій вантажний автомобіль неподалік, і також перекривав рух транспорту, поки тварини переходили дорогу.

читайте також"Хід конем": під Полтавою собаки та кінь увірвалися на футбольне поле під час матчу Україна - ІталіяРаніше повідомлялося, що на Херсонщині пенсіонерка на очах у дитини жорстоко вбила собаку. У селищі міського типу Велика Олександрівка місцева мешканка вирішила, що сусідський собака душить її курей та помстилася – жорстоко розправилася з твариною на очах у дитини.

Нагадаємо, у Києві на Оболоні місцева жителька влаштувала справжній домашній зоопарк у звичайній двокімнатній квартирі. Жінка тримала екзотичних та хижих чотирилапих і птахів у собачих клітках.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти