Під Києвом сталася масштабна ДТП із катафалком, є жертви

29 березня 2021, 20:58оновлено 29 березня 2021, 21:34
ДТП сталося близько 16: 00 на Новоірпенській трасі. Москвич виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з мікроавтобусом Renault Master.
Під Києвом сталася масштабна ДТП із катафалком, є жертви
Під Києвом сталася масштабна ДТП

У понеділок, 29 березня, у Святошинському районі Києва масштабне дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобуса-катафалка з трною та Москвича. У результаті аварії загинуло двоє людей, і ще двоє постраждало, повідомляє пресслужба Нацполіції.

ДТП сталося близько 16: 00 на Новоірпенській трасі. Водій автомобіля Москвич виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з мікроавтобусом Renault Master. В результаті загинули водій і пасажир легковика. Ще одного пасажира Москвича рятувальники деблокували за допомогою спеціальних інструментів і передали лікарям. Його госпіталізувала "швидка".

Під Києвом сталася масштабна ДТП із катафалком, є жертви

відео дня

читайте такожУ Польщі змінилося число жертв серйозної ДТП з українцями

Також отримав тілесні ушкодження водій мікроавтобуса. Поліцейські встановлюють обставини ДТП.

ДТП у Польщі 6 березня-про що раніше повідомляв Главред:

  • Український автобус, який виконував рейс Познань-Херсон, опинився в епіцентрі ДТП у ніч на 6 березня на польській автостраді А4.
  • В автобусі їхали 57 осіб (у тому числі двоє водіїв). У результаті ДТП загинули п'ятеро людей. 26 пасажирів були госпіталізовані, четверо - у важкому стані.
  • У рятувальній операції брали участь близько сотні пожежників, поліцейських і фельдшерів. На місце події для перевезення поранених прибули два вертольоти.
  • Як повідомляв пізніше Генеральний консул України в Любліні Василь Павлюк, В Польщі виникли проблеми з лікуванням двох українців, які постраждали в результаті смертельної ДТП. Як розповів дипломат, в українців була відсутня медична страховка.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти