Під Києвом покупець ляпасами втихомирив п'яних бешкетників у супермаркеті

7 червня 2021, 12:33
Чоловіки пили пиво прямо в торговому залі, поводилися по-хамськи, ігнорували масковий режим. Але розплата не змусила на себе чекати.
Під Києвом покупець ляпасами втихомирив п'яних бешкетників у супермаркеті
Відвідувач супермаркету швидко втихомирив бешкетників / скріншот

В одному із супемаркетів у Борисполі двоє нетверезих чоловіків влаштували дебош. Охоронець магазину впоратися з бешкетниками сам не зміг, але йому на допомогу прийшов покупець, який швидко навів лад в торговому залі.

Відео інциденту, який стався ввечері 5 червня в супермаркеті Фора, опублікував Telegram-канал Київ Оперативний. Відомо, що чоловіки пили пиво прямо в торговому залі, поводилися по-хамськи, ігнорували масковий режим і не звертали увагу на зауваження співробітників магазину.

"Двоє відбитих і неадекватних чоловіків зайшли в торговий зал і прямо там почали розпивати пиво. У відповідь на зауваження охоронців - почали бикувати. Бикували рівно до того моменту, як все це не побачив адекватний чоловік, який швидко пояснив бидланам, що так поводитися неприпустимо", - йдеться у повідомленні.

відео дня

На кадрах чоловік спортивної статури підходить до двох бешкетників, які в цей момент грубо розмовляють з охоронцем. Спочатку покупець спокійно попросив їх поводитися адекватно - надіти маски, перестати плюватися та лаятися. Слова на бешкетників не подіяли, тому чоловік дав кожному з них по ляпасу такої сили, що вони буквально розлетілися в різні боки.

"Охоронець маленький, а ти його ганяєш", - обурився чоловік, звертаючись до бешкетника.

Увага! На відео багато нецензурної лексики:

Як повідомляв Главред, у Києві в одному з супермаркетів стався конфлікт між покупницею та охоронцем.

Співробітник охорони зробив жінці зауваження і зажадав, щоби вона одягла маску, клієнтка нібито відмовилася. Почалася бійка. Чоловік кілька разів вдарив жінку в голову. Один удар був таким сильним, що покупниця впала.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти