Під Харковом голова батьківського комітету пропила гроші на ремонт дитсадка

6 вересня 2021, 11:01
Батьки давно звикли до поборів у школах і дитячих садках, але те, що сталося в місті Куп'янськ на Харківщині, виходить за будь-які рамки нормальності.
Дитячий садок
Десятеро батьків перерахували на картку 27-річної жінки по 600 грн / УНІАН

У Харківській області на лаву підсудних потрапить голова батьківського комітету в дитячому садку, яка зібрала гроші на ремонт, але витратила їх на власні потреби.
Інцидент стався в місті Куп'янськ. 27-річна жінка запропонувала батькам групи дитячого садка, куди ходить її дитина, здати гроші на ремонт. Десятеро батьків перерахували на її картку по 600 гривень, повідомляє пресслужба Нацполіції в Харківській області.

Зібрані на ремонт кошти громадянка витратила на продукти та алкогольні напої, громадянці повідомили про підозру в шахрайстві (ч.2 ст. 190 Кримінального кодексу України). Їй загрожує до 3 років позбавлення волі.

читайте такожНа Черкащині мати учениці зламала хребет, роблячи ремонт у школіЯк повідомляв Главред, у Львові батьки дітей скаржаться в соцмережах на те, що керівництво дитсадка збирає "добровільні внески" по 300-500 грн на все: засоби гігієни, побутову хімію, канцтовари, чистку килимів, подарунки дітям і вихователям в дні народження і свята, на ремонти тощо.

відео дня
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти