Окупанти Криму пояснили, чи допоможуть снігопади позбутися "мертвих" водойм

15 лютого 2021, 21:53
У Сімферополі через сильні снігопади з 12 по 13 лютого випало дві третини місячної норми опадів.
Крим, вода
У Криму погіршується ситуація з водопостачанням / УНІАН

Попри рясні снігопади, Сімферопольське водосховище в анексованому Криму не наповнюється, поскаржився "глава" Криму Сергій Аксьонов на засіданні оперативного штабу з проблем водопостачання, пише КрымРеалии.

За слова окупаційної влади, в Сімферополі через сильні снігопади з 12 по 13 лютого випало дві третини місячної норми опадів.

"Сніг випав, обсяг снігу був великий. У горах теж був сніг, достатній покрив. Сподіваємося, що все-таки цього обсягу опадів нам вистачить, щоб виправити ситуацію. Принаймні, на ПБК точно, в Сімферополі - подивимося. Аянське водосховище отримує додаткові обсяги води, Сімферопольське водосховище, поки що, на жаль, від семи до десяти тисяч на добу там бовтається", – сказав Аксьонов.

читайте такожГіркін передрік розгром "ЛДНР" і перенесення фронту на кордон Криму

Загальний сумарний запас води у водосховищах Криму природного стоку на початок лютого склав 36.052 млн куб.м, що на 4.744 млн куб. м більше, ніж місяць тому і на 48.875 млн куб. м менше, ніж рік тому. За інформацією підконтрольного Росії МінЖКГ Криму, станом на 1 лютого ще три водосховища півострова наближаються до "мертвого об'єму".

Засуха в Криму - про що раніше писав Главред:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти