Окупанти атакували Київ кількома хвилями: яка ситуація у столиці

20 жовтня 2024, 08:34
608
Тривога у столиці протягом ночі оголошувалася двічі.
Окупанти атакували Київ кількома хвилями: яка ситуація у столиці
Атака дронів / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, ОК "Південь"

У ніч на 20 жовтня російські загарбники вчергове атакували Київ ударними дронами. Про це повідомив очільник Київської МВА Сергій Попко.

Зазначається, що на Київ безпілотники запустили з південного та північно-східного напрямків. Баражуючі боєприпаси заходили на столицю кількома хвилями.

Повітряна тривога у столиці протягом ночі оголошувалася двічі і сумарно тривала близько трьох годин.

відео дня

"Приблизно десяток російських ударних дронів, які загрожували Києву, були знешкоджені на підступах та на території столиці. Точну кількість та тип дронів оприлюднять Повітряні сили", - зазначив Попко.

Попередньо, в столиці обійшлося без руйнувань, інформація щодо постраждалих не надходила.

Хто такий Сергій Попко?

Сергій Попко - український військовик, генерал-полковник Збройних Сил України. Командувач Сухопутних військ України (2016—2019). Начальник Київської міської військової адміністрації (з 21 жовтня 2022 року), пише Вікіпедія.

Удари РФ по Україні - що відомо

Нагадаємо, ввечері суботи, 19 жовтня, у Кривому Розі прогриміли вибухи. Російські окупанти завдали балістичних ударів по місту з території Криму. Внаслідок двох ударів по Кривому Рогу загорілася автівка.

У ніч на 19 жовтня РФ також атакувала Україну дронами і ракетами. Велика кількість повітряних цілей летіли на Київ. Через удар дронами у Дніпровському районі пошкоджено фасад будинку, молода жінка отримала серйозне поранення нижньої кінцівки.

Голова Київської міської військової адміністрації Сергій Попко пізніше повідомляв, що у Дарницькому районі столиці внаслідок падіння уламків БПЛА є пошкодження житлових будинків і споруд, також пошкоджено автомобілі.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти