Загальнонаціональний телемарафон #UAразом: онлайн-трансляція

16 лютого 2022, 19:33
457
Дивіться наживо загальнонаціональний телемарафон #UAразом з нагоди Дня єднання.
Загальнонаціональний телемарафон #UAразом: онлайн-трансляція
Загальнонаціональний телемарафон #UAразом

16 лютого, з нагоди відзначення Дня Єднання, за ініціативи МКІП проходить спільний загальнонаціональний та регіональний телемарафон #UAразом.

Марафон складається з двох спеціальних прямих включень протягом дня – з 8:00 до 10:00 та з 19:00 до 22:00, та об’єднає багатомільйонну телевізійну аудиторію.

Одразу 5 телеканалів 1+1 media - 1+1, 2+2, ТЕТ, УНІАН та 1+1 International - долучилися до трансляції. Крім цього, відбувається стрім на сторінках новинних ресурсів Главред, ТСН.ua та УНІАН, а також у соціальних мережах.

Під час ефірів підійматимуть важливі суспільно-політичні питання, які цікавлять та турбують українців. Серед спікерів: представники влади, лідери громадської думки, волонтери. Вони говоритимуть на тему єднання, а також про наративи, які допомагають об'єднувати нашу країну. Відкриватиме марафон Президент України Володимир Зеленський.

Нагадаємо, День єднання в Україні запроваджений та вперше відзначатиметься цього року. Цього дня, згідно з Указом, який на днях підписав президент Володимир Зеленський, передбачені такі заходи:

  • підняття Державного Прапора України на будинках і спорудах в усіх населених пунктах;
  • виконання о 10:00 Державного Гімну України;
  • проведення закордонними дипломатичними установами України в державах перебування відповідних іміджевих заходів, спрямованих на єднання та підтримку України.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти