Новий скандал: Сніжана Єгорова розкритикувала Зеленського і похвалила Лукашенка

26 серпня 2020, 10:30
Телеведуча знову зробила гучну публічну заяву.
Єгорова
Сніжана Єгорова (в центрі) / УНІАН

Телеведуча і світська левиця Сніжана Єгорова піддала критиці президента України Володимира Зеленського.

Відеоролик Єгорової з критикою був опублікований на YouTube.

Вона критикувала президента Зеленського за те, що той нівелює значення Дня Перемоги й нібито через це дане свято втрачає своє колишнє значення.

Крім того, Єгорова заявила ‒ Зеленський обіцяв зупинити медичну реформу, яку запустила на посаді в.о. керівника МОЗ Уляни Супрун, але так цього і не зробив. Тепер же в Україні через медреформу, за її словами, закриваються лікарні, туберкульозні диспансери та з психіатричних лікарень випускають пацієнтів.

Телеведуча зазначила, що відчуває глибоку повагу до чинного президента Білорусі, попри те, що багато його дій досить спірні.

"Можна було бути не таким жорстким, можна було бути не таким впертим, можна було бути якось чесніше, але в будь-якому випадку Олександр Лукашенко вклав своє життя в створення і процвітання країни, яка знаходиться у нас під боком", ‒ підсумувала Єгорова.

Нагадаємо, раніше українська телеведуча Сніжана Єгорова публічно порівняла солдатів ЗСУ з наркоманами, назвала їх "рагулями", а також стверджувала - українські воїни демонструють"високу суїцидальну готовність".

Її колишній чоловік, актор і музикант Антін Мухарський, пізніше стверджував - своє негативне ставлення до всього українського Єгорова раніше неодноразово висловлювала в колі сім'ї.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти