В Слузі народу назвали кандидатів у мери, з яких виберуть суперника Кличка

14 травня 2020, 14:53
Олександр Корнієнко розповів про закриті опитування стосовно виборів мера Києва.
Слуга народу
В Слузі народу розглядають кілька кандидатів у мери Києва / УНІАН

Народний депутат Микола Тищенко залишається одним з кандидатів на участь у виборах мера Києва від Слуги народу, заявив нардеп, голова партії Слуга народу Олександр Корнієнко.

Як підкреслив він в інтерв'ю Апострофу, в партії розглядають "багато різних кандидатур" для участі у виборах мера Києва.

"Ми ж не можемо викинути всіх, хто вже заявився на цю роль. Я думаю, що якщо буде публічний праймеріз, то в ньому будуть брати участь: Микола Тищенко, Олександр Ткаченко і ще є купа бажаючих, навіть всередині нашої партії. Або ми визначимося всередині себе, або ми запитаємо киян. Але ми так чи інакше вже запитуємо киян через опитування. Це теж свого роду праймеріз, ми проводимо закриті опитування, які дають нам розуміння про ті чи інші конфігурації щодо тих чи інших мерів", - зазначив Корнієнко.

відео дня

Разом з тим він не виключив варіант, коли Слуга народу на виборах підтримає кандидатуру чинного мера Віталія Кличка.

читайте такожМісцеві вибори в Україні: глава Слуги народу заспокоїв і попередив про нововведення

"Знову ж таки, потрібно питати у наших виборців в Києві. Ми поки ще не запитували... Але чи є серед них наші виборці? Треба зрозуміти це. У соціології це називається "двомірка": ліворуч – мери, праворуч – партії, і дивимося, у якого кандидата з кого складається підтримка", - впевнений "слуга народу".

Нагадаємо, згідно з Конституцією місцеві вибори в Україні мають відбутися 25 жовтня. У Центральній виборчій комісії повідомляли, що виборчі перегони можуть не відбутися з двох причин – запровадження воєнного стану та запровадження надзвичайного стану.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти