Вночі РФ вдарила ракетами по Миколаєву і Запоріжжю

27 вересня 2022, 06:42оновлено 27 вересня 2022, 08:43
У Запоріжжі окупанти влучили в об'єкти інфраструктури. У Миколаєві відомо про пошкодження житлових будинків і магазинів, а також мережі водопроводу.
ракетний удар
Вночі РФ завдала ракетних ударів по двох містах України / Фото УНІАН

Російські окупаційні війська вночі 27 вересня завдали ракетного удару по Запоріжжю і двічі обстріляли Миколаїв.

Як повідомив глава Запорізької ОВА Олександр Старух, окупанти влучили в об'єкти інфраструктури. Дані про постраждалих і руйнування уточнюються.

"Важливо! Дотримуйтесь запобіжних заходів! Не нехтуйте сигналами повітряної тривоги, перебуваєте в укриттях. Є ризик повторних атак", - написав Старух в Telegram.

відео дня

За словами мера Олександра Сенкевича, в Миколаєві "прильоти" були в різних районах міста. Поки відомо про пошкодження низки цивільних об'єктів, зокрема житлових будинків і магазинів, а також мережі водопроводу.

"Прошу всіх бути максимально обережними! Не публікуйте в соцмережах адреси прильотів! Більше інформації повідомлю вам за кілька годин", - написав Сенкевич у Telegram.

Пізніше стало відомо, що одна з російських ракет упала у Манганаріївському сквері. Про це розповів пресофіцер Миколаївської ОВА Дмитро Плетенчук. Ще одна ракета впала у центральній частині міста.

Інформація про постраждалих не надходила.

Вночі РФ вдарила ракетами по Миколаєву і Запоріжжю
Наслідки нічних ракетних ударів по Миколаєву. / скріншот
Наслідки нічних ракетних ударів по Миколаєву.
Наслідки нічних ракетних ударів по Миколаєву. / скріншот

Як повідомляв Главред, вночі 26 вересня російські окупанти атакували Одеську область дронами-камікадзе. Два дрони влучили в об'єкт військової інфраструктури. Один - знищений силами протиповітряної оборони. В результаті масштабної пожежі та детонації боєприпасів організована евакуація цивільного населення.

Вдень 26 вересня російські загарбники здійснили ракетний удар по місту Первомайський на Харківщині. В результаті загинула 15-річна дівчина.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти