"Немає чого розслаблятися": українська блогерка зраділа ракетному удару по Львову

7 липня 2023, 22:49
Дівчина привселюдно заявила, начебто львів’яни "живуть собі попереднім життям", а "приліт" нібито "нагадає їм, що війна не закінчилась".
Анастасия Нагиева, ракетный удар по Львову
Українська блогерка зраділа, що Львів обстріляли/ колаж: Главред, фото: скрін, Facebook

Російські загарбники під ранок 6 липня завдали наймасовішого ракетного удару по Львову, внаслідок якого десятеро людей загинули і ще десятки постраждали. У той же час серед українців знайшлися ті, які зраділи цій трагедії. Так, українська блогерка на ім’я Анастасія Нагієва під час прямого ефіру у соцмережах заявила, що львів’янам "немає чого розслаблятись".

Відповідне відео шириться у мережі. На ньому видно, що блогерка вела прямий ефір у соцмережі і спілкувалася зі своїми підписниками, коли один із них сказав, що російські загарбники атакували Львів.

Очевидно, розмова відбувалася під час повітряної тривоги якраз у ніч, коли окупанти завдали удару по місту. Коли один з підписників каже, що по Львову були "прильоти", блогерка радіє цьому і каже, нібито "так і треба".

відео дня

"Ну, так і треба, нема чого [неценз.] розслаблятись. Всім пора получати, а не тільки ми маємо одні "прильоти" ловити", – заявила дівчина.

При цьому вона сказала, нібито львів’яни "живуть собі попереднім життям", тому приліт" нібито "нагадає їм, що війна не закінчилася".

Варто зазначити, що блогерка говорила про обстріли Львова абстрактно, а не про конкретний обстріл будинку. У момент, коли були зроблені відповідні заяви, ще не було відомо про масштаби удару по Львову і жертви.

Незадовго після цього блогерка видалила свої сторінки у всіх соцмережах.

Блогер обрадовалась обстрелу Львова
Блогерка зраділа обстрілу Львова/ скрін

Дивіться відео із заявою блогерки про обстріл Львова. Увага: у відео присутня нецензурна лексика!

Ракетний удар РФ по Львову

Нагадаємо, в ніч на 6 липня російські окупанти вдарили ракетами по Львову. Внаслідок атаки окупантів 10 людей загинули і 45 отримали поранення (з них троє дітей). Вік загиблих – від 32 до 95 років. Найстарша загибла жінка пережила Другу світову.

Руйнування зазнали: понад 30 будинків; понад 250 квартир; 10 гуртожитків; будинок дитини; два вузи; санаторна школа. Пошкоджено одну підстанцію у Львові.

У РФ після удару назвали цинічну ціль атаки по Львову. У Росії міністерство оборони цинічно заявило, що вони спеціально вдарили по Львову ракетами "Калібр". У Міноборони РФ заявляють, що окупанти завдали удару високоточною зброєю нібито по пунктах тимчасової дислокації особового складу ЗСУ.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти