Негода в Україні: Одесу та Київ затопила злива, в Миколаєві випав град

26 серпня 2021, 22:43оновлено 28 серпня 2021, 00:17
Дощова і прохолодна погода триватиме в країні до п'ятниці.
Негода в Україні: Одесу та Київ затопила злива, в Миколаєві випав град
Автомобілі через дощ зупинялися під час руху / Скріншот

У четвер, 26 серпня, деякі регіони України спіткала негода. Похолодання прийшло на всю територію країни. А ось Одесу до того ж залило потужним дощем. Також від зливи постраждав Київ, який опинився в заторах, а по Миколаєву пронісся шквальний вітер з градом.

Як йдеться в сюжеті ТСН, курортна столиця України Одеса зазнала нетривалу - всього лише пів годинну, але потужну зливу. Найбільше постраждав південь міста і промисловий ринок "Сьомий кілометр". Стоянки так затопили, що в результаті не всі авто змогли завестися.

У центрі Одеси був підтоплений супермаркет і залитий під'їзд житлового будинку. Комунальникам довелося відкачувати воду і чистити стоки.

На Миколаєвщині до грози і зливи додалися шквальний вітер і град. Водії зупинялися прямо під час руху.

Дощ у Києві спровокував 5-ти бальні затори.

Нагадаємо, на четвер, 26 серпня, синоптик оголосив штормове попередження в ряді регіонів. Прогнозувалася дощова погода з грозами, градом і шквалами вітру до 20 м/с.

Погода в Україні - про що раніше писав Главред:

  • У вересні 2021 року в Україні середня місячна температура повітря очікується в межах 14-18 градусів тепла, в Карпатах 11-12 градусів тепла, що близько до кліматичної норми. Місячна кількість опадів очікується 34-70 мм, в Карпатах місцями 87-103 мм, що також в межах кліматичної норми.
  • Народний синоптик Леонід Горбань розповів про те, яку погоду варто очікувати восени. За його словами, осінь 2021 буде дощовою і холодною.
  • Погода в Україні взимку 2021-2022, прогнозує Горбань. За його словами, буде і відлига, і потепління. Однак, за його прогнозом, нас чекають крижані дощі, сильні морози і можливі навіть снігові бурани.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти