"Знайшла під мостом": у Кропивницькому молода мама принесла до лікарні немовля і відмовилася від нього

28 вересня 2021, 16:41оновлено 28 вересня 2021, 17:11
Медики назвали дівчинку Анастасією. Наразі вона знаходиться в лікарні.
дитина, немовля
У Кропивницькому молода мама принесла до пологового будинку немовля і відмовилася від нього / pixabay

Дика історія сталася у Кропивницькому - там від новонародженої дівчинки відмовилася мама. Вона разом з хлопцем принесла дитину до пологового відділення і заявила, що вона їй не потрібна.

Як розповіла головна лікарка Кропивницького пологового будинку Людмила Романів, дитина народилася раніше необхідного терміну. Новонароджену дівчинку до медустанови принесли хлопець з дівчиною - сказали, що знайшли її під мостом, повідомляє "Суспільне".

За словами лікаря, медпрацівники запідозрили, що ніхто ніякої дитини під мостом не знаходив, а дівчина - це мама дитини.

відео дня

"Лікарі запідозрили, що це мама дитини і викликали поліцію. Дівчина зізналася, що це вона народила, але дитина їй не потрібна. Дівчинка недоношена, але здорова. Була переохолоджена. Зараз перебуває під наглядом лікарів", — розповідає лікар.

Відзначається, що новоспечена мама написала відмову від своєї новонародженої дитини. Водночас працівники лікарні вмовляли її змінити своє рішення, але ніякі вмовляння на неї не подіяли.

Медики назвали дівчинку Анастасією. Наразі вона знаходиться в лікарні.

читайте такожУ Львові жінка залишила біля пологового будинку напівживе немовляРаніше кричущий випадок стався в Івано-Франківську - там на вулиці Сухомлинського ввечері перехожі на смітнику знайшли новонароджену дитину. Немовля, від якого відмовився найрідніша людина на світі, було госпіталізоване в обласну дитячу лікарню. Очевидці розповіли, що дитина була з пуповиною. Її плач почув перехожий, який знайшов немовля на смітнику в пакеті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти