"Нагадує ситуацію в районі Балаклії": Гіркін назвав наступний напрямок удару ЗСУ

14 вересня 2022, 14:06
Терорист констатує, що окупаційних сил не вистачає для стримання ЗСУ.
Гиркин, ЗСУ
Гіркін назвав наступний напрямок удару ЗСУ / скріншот, УНІАН

Колишній ватажок бойовиків "ДНР", російський терорист Ігор Гіркін (Стрельцов) вважає, що після Харківщини ЗСУ можуть взятися за звільнення Запорізької області.

Так він прокоментував заяву" голови " Запорізької ВЦА Рогова про зосередження безпрецедентних сил ЗСУ на його напрямку.

"Можливо, сили там і не такі великі, як видається Рогову, але я точно знаю - там і у нас - ні достатніх сил, ні скільки-небудь укріплених позицій не було до самого недавнього (тиждень тому часу). І в цілому ситуація сильно нагадує ту, що була в районі Балаклії той же тиждень тому", - написав Гіркін в соцмережах.

відео дня

Нагадаємо, кількість населених пунктів, які вже вдалося звільнити українським захисникам у Харківській області, досягла 300.

Загалом Збройні Сили України станом на цей час вже деокупували на Харківщині 3 800 квадратних кілометрів території. Про це заявила заступник Міністра оборони України Ганна Маляр.

Міністр оборони України Олексій Резніков зазначив, що українські військові пішли в потужний контрнаступ на Харківщині і що таких успіхів від дій ЗСУ навіть не очікували. Резніков сказав, що всі ці успіхи є знаком того, що Росію можна перемогти. Однак поки рано святкувати перемогу, так як російські війська можуть спробувати піти в контратаку, підкреслив він.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти