"Наділи мішок і поволокли": зрадник Медведчук влаштував плаксиве шоу на росТБ

11 березня 2023, 15:55
До кабінету начальника Департаменту контррозвідки СБУ Віктора Медведчука привезли в ніч з 12 на 13 квітня.
Віктор Медведчук
Віктор Медведчук / Скріншот

Лідер забороненої в Україні проросійської Опозиційної платформи - За життя кум Володимира Путіна Віктор Медведчук, розповів подробиці його затримання на початку квітня 2022 року.

Як розповів він в ефірі пропагандистів РФ, в кабінет начальника Департаменту контррозвідки СБУ його привезли в ніч з 12 на 13 квітня.

"Мене привезли в якомусь ковпаку, я не знав... я знаходився в мішку, я був у ньому спершу кілька годин на цементній підлозі, потім мене завели в цей кабінет", — заскиглив зрадник України.

відео дня

За його словами, коли мішок з нього зняли, перед ним стояв тодішній глава СБУ Іван Баканов.

"Мене затримала не СБУ, а тероборона, затримала випадково... Наділи наручники, наділи мішок і поволокли в іншу машину... Це був важкий день у моєму житті", — додав Медведчук.

Медведчук
/ Скріншот

Нагадаємо, Україна і Росія 21 вересня провели обмін полоненими. Києву вдалося звільнити 215 українських військових. Серед них 5 командирів з Азовсталі. У Москву тоді відправили обвинуваченого в держзраді Віктора Медведчука - після тривалих допитів і свідчень. За одного Медведчука Україна змогла повернути додому 200 осіб.

Наприкінці листопада Віктора Медведчука з дружиною Оксаною Марченко бачили в одному з кафе на набережній Ялти. У Криму у нього, судячи з усього, залишається вілла на місці протитуберкульозного санаторію на узбережжі. Під Києвом у Медведчука залишився особняк з шубосховищем і "золотий вагон" в стилі Пшонки.

Більше новин про Медведчука:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти