Нацполіція затримала винуватця кривавої аварії в центрі Києва

30 жовтня 2020, 18:45
Геращенко додав, що водій після затримання дав свідчення.
Нацполіція затримала винуватця кривавої аварії в центрі Києва
Зедарежан водій кривавої ДТП

Нацполіція затримала водія - винуватця кривавої ДТП у центрі Києва. Тест драгером на місці трагедії не показав наявність алкоголю в крові чоловіка.

Як повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в Facebook, за кермом джипа Land Rover перебував Юрій Н. 1954 року народження.

"У нього відбираються проби крові та сечі для перевірки факту чи не перебував він під дією наркотичних або лікарських препаратів. Тест драгером не показав наявності алкоголю в крові. Але більш точні результати дасть аналіз крові та сечі", - повідомив він.

Крім того, слідчі столичної поліції пред'являть чоловікові підозру за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу - порушення правил огрядного руху, яке спричинило загибель двох і більше осіб.

Нацполіція затримала винуватця кривавої аварії в центрі Києва

При цьому Геращенко додав, що водій після затримання дав свідчення. За словами чоловіка, він втратив свідомість і втратив контроль за керуванням автомобілем.

  • Як писав Главред, в Києві на Майдані Незалежності 30 жовтня джип влетів у натовп людей.
  • У німецькому Кемпене автомобіль в'їхав у натовп на тротуарі. В результаті інциденту одна людина загинула і щонайменше троє були травмовані.
  • Раніше смертельна ДТП сталося в середу ввечері, 28 жовтня, в Києві. Біля станції метро "Видубичі" автобус врізався в МАФ, біля якого були люди. Є загиблі і постраждалі.
  • 4 жовтня в Києві на проспекті Свободи сталася смертельна ДТП за участю маршрутки № 465-вона збила трьох осіб. Повідомляється, що одна людина загинула.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти