На Вінничині в рамках програми Велике будівництво відремонтують 116 кілометрів "дороги президентів"

6 липня 2021, 13:30оновлено 6 липня 2021, 14:11
На базі програми Велике будівництво планується відновлення 5 мостів, які входять до складу траси.
Велике будівництво
Велике будівництво

На Вінничині в процесі ремонту "дороги президентів" (Р-08 Немирів-Ямпіль) йдуть ремонтні роботи на ділянці траси - 111-й км. Всі 116 км "дороги президентів" повинні бути повністю відновлені в рамках Меморандуму з розвитку транспортно-транзитного потенціалу між Україною та Молдовою та програми президента України Володимира Зеленського Велика стройка. Про це повідомляє Вінницька обласна державна адміністрація.

Голова Вінницької ОДА Сергій Борзов розповів, що проект відновлення "дороги президента" також включає ремонт 5 мостів, які входять до складу траси. На базі програми Велике будівництво йде оновлення старих доріг, які не ремонтувалися роками.

"Якщо зараз поїдете дорогами Вінниччини, побачите, що у регіоні за програмою Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" йде реконструкція доріг, старих доріг, до яких не доходили дуже багато років. Якісні дороги та інфраструктура – це не лише про комфорт, це про безпеку, про підвищення рівня життя та розвиток всього регіону. А ще це робочі місця. Є робота і є результат", - зазначив чиновник.

відео дня

Також він додав, що в роботах на трасі Р-08 вже задіяні 300 одиниць дорожньо-будівельної техніки.

Нагадаємо, заступник голови ОП, координатор Великого будівництва Кирило Тимошенко раніше заявив, що план президентської програми на 2021 рік передбачає будівництво 6500 кілометрів доріг, а також 245 штучних споруд.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти