На сайті українського МЗС для іноземців звинуватили СРСР в організації Голокосту

20 січня 2021, 18:19
Історичний розділ сайту Ukraine Now прямо-таки рясніє неоднозначними твердженнями.
121212
На сайті українського МЗС для іноземців звинуватили СРСР в організації Голокосту / Кабмін

На новому англомовному інтернет-порталі Ukraine Now, який курирує українське Міністерство закордонних справ, в історичному розділі стверджуючи, що Голокост [масове знищення євреїв нацистами ‒ Главред] - справа рук комуністичного СРСР.

"До 1991 року українці жили під владою тоталітарного режиму як складова частина комуністичного СРСР. Це був важкий час з жахливими трагедіями і викликами — насильницькою колективізацією, геноцидом-Голодомором, великим терором, Голокостом, депортаціями, ГУЛАГ [система радянських в'язниць ‒ Главред], каральною психіатрією, радянськими військовими інтервенціями, Чорнобильською катастрофою, які забрали життя мільйонів українців, які представляли багато різних національностей", ‒ йдеться на сайті.

Крім того, в розділі повідомляється, що в роки Другої світової війни українці воювали проти Гітлера і його союзників в арміях "Польщі та СРСР, Канади і Франції, США і Чехословаччини, на театрах військових дій в Європі, Африці та Азії, на тихому і Атлантичному океанах".

читайте також"Хотів поступитися моїй мамі": посол Ізраїлю оцінив вчинок Зеленського на форумі пам'яті Голокосту

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • Народний депутат від фракції Європейська Солідарність Володимир В'ятрович виступив проти поїздки президента Володимира Зеленського на світовий форум з Голокосту до Ізраїлю, оскільки Україну не включили до переліку виступаючих країн.
  • "Зате дадуть слово Путіну, главі держави-агресора, яка вбиває українців і окупувала наші території", - писав тоді нардеп у Facebook.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти