На Київщині фермер по-звірячому задушив підлеглого та зателефонував копам

22 травня 2021, 21:31оновлено 22 травня 2021, 22:05
Перед дзвінком в поліцію, він обрізав дроти камер відеоспостереження, сховав відеореєстратор і залякав іншого співробітника.
На Київщині фермер по-звірячому задушив підлеглого та зателефонував копам
У селі Макарів фермер задушив підлеглого

Правоохоронці розкрили злочин, який було скоєно в листопаді 2020 року. Як з'ясувалося, фермер задушив свого підлеглого, а потім спробував ввести в оману слідчих, повідомляється на сайті ГУНП в Київській області. Злочин було скоєно в селищі Макарів Бучанського району.

Зазначається, що наприкінці листопада минулого року до поліції зателефонував 37-річний керівник фермерського підприємства. Він заявив, що виявив на території тіло співробітника.

Як пізніше вдалося з'ясувати правоохоронцям, між чоловіками сталася сварка, в результаті якої фермер задушив підлеглого.

відео дня

Перед дзвінком до поліції, він обрізав дроти камер відеоспостереження, сховав відеореєстратор і залякав іншого співробітника, який став випадковим свідком злочину.

читайте такожСпроба вбивства Лукашенка: Мінськ терміново звернувся до Києва

Відзначається, що чоловік і раніше мав проблеми з законом. Слідчі вже повідомили про підозру за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) КК, а 21 травня суд відправив його під варту без права внесення застави.

Вбивство в Києві-про що раніше писав Главред:

  • Минулого року на свято Водохреща в Києві жорстоко вбили учасника бойових дій на Донбасі. Чоловік сплив кров'ю біля кафе.
  • У столиці сталося жорстоке вбивство недалеко від зупинки швидкісного трамвая в Святошинському районі. Чоловіка кілька разів вдарили ножем, в результаті потерпілий помер ще до прибуття медиків.
  • 27 квітня в поліції повідомили, що 16-річний хлопець в ході сімейної сварки зарізав батьків і молодшого брата. Після цього ще кілька днів жив у квартирі з трупами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти