На Донбасі п'яний пенсіонер порізав ножем свого товариша по чарці

29 жовтня 2020, 09:47оновлено 29 жовтня 2020, 10:34
За клопотанням прокуратури підозрюваного взято під варту.
Ножа
На Донбасі п'яний пенсіонер іскромсав ножем свого товариша по чарці / УНІАН

У Донецькій області літній житель міста Бахмута порізав свого приятеля та товариша по чарці, завдавши тому близько п'ятисот поранень ножем.

Про повідомляють представники прес-служби прокуратури Донецької області. За їхніми словами, під час розпивання алкоголю між двома чоловіками сталася сварка, яка швидко перетворилася на бійку з різаниною.

"Досудовим розслідуванням встановлено, що 25 жовтня 2020 року 69-річний житель Бахмута у своїй квартирі розпивав спиртні напої з товаришем. Між ними виникла сварка, під час якої господар звинуватив потерпілого у крадіжці власного майна. Зловмисник повалив чоловіка на підлогу, і, використовуючи кухонний ніж, наніс йому понад 500 ударів, з яких 35 - поранення в область грудної клітини, черевної порожнини та голови. Після скоєного злочину чоловік пішов відпочивати, а 50-річний потерпілий від отриманих травм помер", ‒ заявили в прокуратурі.

відео дня

Наразі триває досудове розслідування. Санкція статті (частина 1 статті 115 КК України) передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років. За клопотанням Артемівської місцевої прокуратури підозрюваного взяли під варту.

читайте такожУ Китаї охоронець школи з ножем напав на дітей: багато постраждалих

Новини криміналу - що було раніше:

  • На Житомирщині в ніч на 21 червня в одному з кафе Іршанська між чоловіком (раніше судимим) і відвідувачем виник конфлікт, причини якого залишилися невідомі.
  • Чоловіки вийшли з будівлі, після чого раніше судимий вдарив ножем співрозмовника. Потім він поранив ножем ще вісім осіб, які намагалися його заспокоїти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти