На Чернігівщині окупанти заправилися іржавою водою замість солярки і вкрали гарбуз з холодильника

11 квітня 2022, 10:56оновлено 8 травня 2022, 17:58
З території підприємства в Чернігівській області вивезли все паливо, а замість нього залишили воду з іржею та брудом, яка і стала "здобиччю" загарбників.
На Чернігівщині окупанти заправилися іржавою водою замість солярки і вкрали гарбуз з холодильника
Житель Чернігівщині розповів про мародерство окупантів та грабежі місцевого населення / скріншот

Житель села Лосинівка Чернігівської області розповів, як російські окупанти увірвалися до нього додому, загнали у двір вантажний автомобіль і почали вивантажувати всі цінні речі з гаража.

Загарбники вкрали телевізор, різні інструменти, два кондиціонери, шланги і навіть заморожений гарбуз з холодильника.

"В результаті блискуче проведеної військової операції ра**истським оркам вдалося з боями захопити літню кухню. Їм сміливо протистояв старий дід з казанком. Московити віджали бендерівський телевізор, купу ганчірок та інструментів. Також захопили символ емансипації українських жінок - сирий гарбуз", - написав у Facebook керівник проекту Вольнодумці Ігор Волосянкін.

Крім того, місцевий аграрій розповів, що перед тим як окупанти зайшли в населений пункт, з території підприємства вивезли все паливо, а замість нього залишили воду з іржею і брудом. У підсумку окупанти злили собі воду замість дизельного палива.

Як повідомляв Главред, ЗСУ розгромили російських окупантів, які пограбували місцевих жителів. У загарбників знайшли тапки, цукор, принтер і кухонний комбайн.

У Бердичеві Житомирської області під варту взяли мародера, який обікрав квартири в окупованому Ірпені Київської області, заволодівши автомобілем та цінними речами біженців. Підозрюваного взяли під варту з можливістю внесення грошової застави на суму майже 200 тис. грн.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти