"Ми - не собаки": Єгорова розкритикувала Фаріон і Ніцой через українську мову

4 січня 2021, 12:33оновлено 4 січня 2021, 20:28
Телеведуча і світська левиця Сніжана Єгорова ще раз неоднозначно висловилася з приводу української мови.
Єгорова
Сніжана Єгорова / УНІАН

Скандально відома українська телеведуча і світська левиця Сніжана Єгорова зробила нову неоднозначну заяву на тему протистояння російської та української мови.

В прямому ефірі Телеканалу Zik Єгорова стверджувала - письменниця Лариса Ніцой і політик Ірина Фаріон регулярно українською мовою висловлюються вкрай неприємно про інших людей. "Мова повинна бути мовою любові. Якщо ти любиш землю і хочеш віддати щось, то неважливо якою мовою ти це говориш. Люди відчувають поштовх", - сказала телеведуча.

За словами Єгорової, люди за типом Ніцой і Фаріон отримали все завдяки Радянському Союзу. Мовляв, саме там їм дали безкоштовну вищу освіту і можливість "читати Пушкіна з Єсеніним".

Телеведуча стверджує, що українці повинні перестати слухати Ларису Ніцой і Ірину Фаріон.

"За ними не підуть здорові люди, психологічно стабільні люди. Вони не за мову, вони проти нього. Зараз російську мову намагаються закидати камінням, а я захищаю право людини бути собою [...] Ми люди, а не собаки. Нас не мають права дресувати", ‒ підсумувала вона.

читайте такожНовий скандал: Сніжана Єгорова розпекла Зеленського і похвалила Лукашенка

Сніжана Єгорова скандал - що було раніше:

  • Єгорова публічно порівняла солдатів ЗСУ з наркоманами, назвала їх "рогулями", а також стверджувала - українські воїни демонструють"високу суїцидальну готовність".
  • Її колишній чоловік, актор і музикант Антін Мухарський, пізніше стверджував - своє негативне ставлення до всього українського Єгорова раніше неодноразово висловлювала в колі сім'ї.
  • Далі Єгорова розкритикувала президента Зеленського за те, що той нівелює значення Дня Перемоги й нібито через це дане свято втрачає свій колишній статус.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти