"Ми обіцяли насичений сезон "бавовни": ЗСУ - про нічні вибухи в Криму

4 серпня 2023, 10:01
1275
Українські військові знищили потужності російських окупантів.
Взрыв в Феодосии
У Феодосії прогриміли потужні вибухи / Колаж: Главред, фото: скріншот з відео

В окупованому Криму прогриміли потужні вибухи. Українські військові здійснили атаку дронів на Феодосію. Про це заявила керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, повідомляє 24 канал.

Нові вибухи є продовженням сезону "бавовни". Гуменюк поки не підтвердила інформацію Telegram-каналів про те, що внаслідок атаки серйозно пошкоджена нафтобаза. Водночас вона заявила, що були знищені потужності ворога.

"Сезон "бавовни" триває. Ми обіцяли, що він буде у нас насиченим та потужним. І поки що намагаємось тримати марку. Знищення потужностей ворога завжди йде на користь Силам оборони", - сказала Гуменюк.

відео дня

Вона додала, що згодом результати "бавовни" офіційно будуть оголошені.

Вибухи в Криму та Новоросійську

Зранку 4 серпня стало відомо про те, що дрони атакували військово-морську базу РФ. Очевидці повідомляли про вибухи на воді та стрілянину в Новоросійську в районі Мисхако.

Згодом у Мережі з'явилось фото, яке підтверджує, що внаслідок атаки підбито великий десантний корабель РФ. У корабля затопило один з відсіків, через що він нахилився.

Також стало відомо про те, що Феодосію атакували дрони. Крім того, за даними каналу о 01:30 були вибухи в районі Армянська, а в Джанкої з 03:00 понад півгодини гула сирена у військовому містечку.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти