Місиво з тіл і металу: під Миколаєвом сталася масштабна ДТП

22 червня 2021, 08:16
Як повідомляють в поліції, аварія сталася на 89-му кілометрі автомобільної дороги М–14 "Одеса – Мелітополь-Новоазовськ " в Миколаївському районі.
111
Під Миколаєвом сталася масштабна ДТП / Нацполіція по Миколаївській області

Співробітники главку Національної поліції по Миколаївській області розслідують масштабну автокатастрофу з летальними наслідками. Про це повідомляє відділ комунікації відомства.

Аварія сталася на 89-му кілометрі автомобільної дороги М–14 "Одеса – Мелітополь-Новоазовськ" в Миколаївському районі. За попередньою версією подій, в результаті ДТП за участю легковиків Chery Tiggo, Chevrolet Aveo і Skoda Oktavia, а також Вантажівки DAF в медичний заклад доставлені п'ять осіб з травмами різного ступеня тяжкості у віці від 34-х до 42-х років, у тому числі двоє дітей 2005 і 2013 року народження. Водій і пасажир Chery Tiggo загинули.

Подію кваліфіковано за частиною 3 статті 286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб".

читайте такожУ страшній автокатастрофі в центрі Києва загинула 18-річна дівчина

Нагадаємо, раніше, 8 червня нинішнього року, на автодорозі Одеса-Мелітополь-Новоазовськ в результаті зіткнення вантажівки з позашляховиком загинули чоловік з дружиною і їх шестирічна дочка. Загиблий був видатним діячем відомої націоналістичної політичної сили-партії ВО Свобода Едуардом Жмутським.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти