Маріуполь знищується генералом-улюбленцем Путіна, який прославився жорстокістю в Сирії

22 березня 2022, 12:37оновлено 24 березня 2022, 15:26
Генерал Мізинців формально займає посаду керівника Національного центру управління обороною РФ з 2014 року. Звання генерал-полковник він отримав у 2017 році.
Генерал
Генерал Мізінцев / сайт Міноборони РФ

Військами окупантів, які взяли в облогу місто Маріуполь, що на Донеччині, особисто керує генерал-полковник Михайло Мізінцев-улюбленець російського диктатора Путіна і колишній командувач російськими окупаційними військами в Сирії. Про це написав у своєму Telegram-каналі радник керівника МВС Антон Геращенко.

"Це він віддавав накази бомбити пологовий будинок, дитячу лікарню, драмтеатр, будинки мирних жителів. Це він знищує Маріуполь, як раніше знищував сирійські міста", - говорить Геращенко.

До того інший радник міністра внутрішніх справ, Вадим Денисенко, говорив, що знищується Маріуполь за особистою вказівкою Путіна. І саме тому він доручив командувати російським окупаційним корпусом своєму фавориту Мізинцеву.

відео дня

читайте такожРФ втрачає генералів швидше, ніж у Другій світовій війні, вже п'ятеро за три тижні - МВС

Нагадаємо, раніше портал Business Insider повідомив про те, що успіхи українських військових у знищенні представників командування російських агресорів викликають здивування західних експертів, оскільки офіцерський склад такого рівня зазвичай не присутній на передовій і не бере безпосередньої участі в бойових діях.

"Оскільки справи йдуть погано, російські генерали змушені їхати на фронт, щоб керувати безпосередньо керувати операціями своїх військ. Їм доводиться проводити більш ретельний особистий нагляд, їхати ближче до передової і таким чином ставати вразливими для ворожих дій", – пояснили західні чиновники журналістам.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти