Кривава катастрофа під Харковом: родичам почали видавати тіла загиблих

2 жовтня 2020, 21:05
У ДБР повідомляють, що біологічні зразки для проведення генетико-молекулярних експертиз були відібрані у 25 родичів загиблих курсантів.
Катастрофа літака Ан-26 під Чугуєвом у Харківській області
Тіла загиблим почали видавати родичам / УНІАН

Сьогодні розпочалася видача тіл загиблих у моторошній катастрофі військового літака Ан-26 під Чугуєвом у Харківській області для поховання. У справі допитали 10 родичів загиблих.

Про це повідомляє прес-служба ДБР.

"Сьогодні розпочато процедуру видачі тіл родичам загиблих для поховання", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в ДБР повідомляють, що біологічні зразки для проведення генетико-молекулярних експертиз були відібрані у 25 родичів загиблих курсантів.

"У Харківському бюро судово-медичної експертизи проведено 25 оглядів тіл загиблих, в ході яких вилучено 25 зразків крові для проведення генетико-молекулярних експертиз", - інформує бюро.

читайте такожМати розповіла про стан курсанта, який вижив у катастрофі Ан-26

Також призначено 27 генетико-молекулярних експертиз по вилучених зразках крові; проведено 5 додаткових оглядів невпізнаних тіл військовослужбовців, в ході яких вилучено 5 зразків кісткової тканини з метою подальшого їхнього направлення для проведення генетико-молекулярних експертиз.

"Повторно призначено 5 генетико-молекулярних експертиз за зразками кісткової тканини, вилученої з тіл невпізнаних військовослужбовців, призначено 25 генетико-молекулярних експертиз за зразками біологічних зразків родичів загиблих військовослужбовців", - зазначено в повідомленні.

Авіакатастрофа під Чугуєвом - що було раніше:

  • Увечері 25 вересня біля Чугуєва (Харківська область) на відстані близько двох кілометрів від військового аеродрому розбився Ан - 26 і загорівся.
  • На борту літака перебували 27 осіб – сім членів екіпажу і 20 курсантів Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба.
  • Після авіакатастрофи вижили і були госпіталізовані два курсанти. ЗМІ писали, що вони вистрибнули з літака.
  • Пізніше стало відомо, що один з тих, що вижили помер у лікарні. Тіла інших 25 жертв катастрофи Ан-26 вже знайдені.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти