"Конституційне право. Мені пох*й": у центрі Києва активіст погрожував копам

6 травня 2021, 14:02оновлено 6 травня 2021, 17:16
Активіст Сергій Медяник (прямо в той час, коли проходить візит до Києва держсекретаря Ентоні Блінкена) влаштував у центрі Києва сварку з поліцією..
Медяник
Сергій Медяник / скріншот з відео

Співробітники поліції заблокували активістів (прямо в той час, коли проходить візит до Києва держсекретаря Ентоні Блінкена) на перехресті вулиць Банкова та Лютеранська, після чого деякі вирішили пробитися до офісу президента через Майдан Незалежності. Відео інциденту опублікував Telegram-каналу Pavlovsky News.
У ролику видно, як активіст і представник конституційно-правового прогресу" Сергій Медяник обурюється поведінкою патрульних і заявив, що повинен провести мітинг, узгоджені з Київською міською адміністрацією.

"Шановний, у нас заявка на мітинг. Конституційне право. Ми хочемо стояти там. Та мені пох * й.[ ... ] Я не знаю, що це за хлопці. До мене підійшли і почали перешкоджати. Я маю повне право витягнути пістолет і валити їх", — заявив протестуючий співробітнику поліції діалогу", - гнівно сказав Медяник.

читайте такожВізит Блінкена в Україну: держсекретар США зробив перші заяви

Візит Блінкена в Україну:

  • Як повідомлялося, що Ентоні Блінкен з 4 по 6 травня перебуває в європейському турне: він відвідав столиці Великої Британії та України-Лондон та Київ. Блінкен в якості держсекретаря США ще не був в нашій країні.
  • У Держдепартаменті США повідомили, що Блінкен прибув до Києва, щоб підкреслити непохитну підтримку Вашингтона суверенітету і територіальної цілісності України на тлі агресивних дій РФ.
  • Раніше держсекретар США зробив перші заяви. Ентоні Блінкен зазначив, що сьогодні в Україні він представляє президента Джо Байдена, і Штати хочуть підтвердити сильне партнерство між обома країнами.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти