Компанія "БаДМ" об'єднує фармацевтів України в благодійному проєкті "Фармсила"

15 серпня 2024, 09:50оновлено 28 серпня, 14:30
1369
Понад 1200 FPV-дронів передано в гарячі точки фронту завдяки благодійному проєкту "Фармсила" з початку 2024 року. Фармацевти України єднаються для підсилення боєздатності армії.
Компанія

Компанія "БаДМ", яка є дистриб'ютором фармацевтичної продукції по всій території України, ініціювала партнерський проєкт "Фармсила" в 2023 році. З метою об’єднати провідні мережі аптек, фармацевтичних виробників і дистриб’юторів для надання спільної підтримки ЗСУ.

У 2024 році до "Фармсили" приєдналися найпотужніші компанії фармацевтичного ринку України: мережі аптек "АНЦ", "911", "Бажаємо здоров’я" та компанія "Оптіма-Фарм". Реалізація допомоги відбувається в партнерстві з благодійним фондом "Оптивіта Україна".

Дрони-камікадзе та багаторазові дрони-бомбери, пікапи та мікроавтобуси підвищеної прохідності, лікарські засоби для найважливіших потреб вирушають у гарячі точки фронту: на Харківському, Донецькому, Запорізькому та Херсонському напрямках.

відео дня

Ефективну діяльність об'єднання "Фармсила" відзначив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації. Сергій Лисак особисто висловив свою вдячність компанії "БаДМ" та БФ "Оптивіта Україна" за активну та регулярну благодійну підтримку ЗСУ та підкреслив, що надійні "колеса" й коптери на передній лінії надзвичайно важливі.

Допомога ЗСУ є пріоритетною складовою благодійної діяльності "БаДМ" від самого початку повномасштабного вторгнення. Модифікація переданих FPV-дронів змінюється в залежності від військових потреб, підсилюються їх потужність і технічні можливості.

Як зазначив в.о. Генерального директора ТОВ "БаДМ" Дмитро Бабенко: "Наша допомога має цільовий адресний характер. У 2023 році виникла ідея об'єднати зусилля учасників ринку для більш масштабних та ефективних постачань. Так з'явився проєкт "Фармсила". Приємно чути від наших військових про ефективність переданої техніки. Ми дякуємо кожному, хто приєднався до нашої ініціативи, бо то внесок до спільної Перемоги!".

Компанія
Компанія
Компанія
Компанія

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти