Командири РФ роздягають росіян догола, саджають в ями і б'ють - ЗСУ

25 грудня 2023, 18:43оновлено 25 грудня 2023, 19:23
352
Наразі є інформація про все більшу кількість відмов окупантів брати участь у штурмових діях.
Командири РФ роздягають росіян догола, саджають в ями і б'ють - ЗСУ
Окупанти здаються в полон / колаж: Главред, фото: Міноборони РФ, скріншот: відео

Речник Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун заявив, що росіяни почали частіше здаватись у полон на тлі нелюдського ставлення до них з боку окупаційного командування.

В ефірі телемарафону "Єдині новини" він повідомив, що протягом минулої доби росіяни зосереджували основні зусилля на веденні наступальних і штурмових дій на Авдіївському, Мар’їнському та Запорізькому напрямках. Ворог проводить активні піхотні атаки за підтримки як бронетехніки, так і авіації.

Він розповів, що наразі є інформація про все більшу кількість відмов окупантів брати участь у штурмових діях, зокрема це фіксується в підрозділах 1-го армійського корпусу ЗС РФ.

відео дня

"В полон почали здаватися цілі групи російських військовослужбовців. Так, за останні три доби одну групу із шести осіб взяли у недовготривалому бою, а одна, майже така сама за кількістю, здалася в полон взагалі без бою. Як кажуть, вийшли на голос після буквально кількох пострілів у повітря", - повідомив Штупун.

Однією з причин речник ЗСУ назвав "нелюдське ставлення" з боку російського командування.

"За відмову йти у безглузді штурми чи за якісь інші провини офіцери роздягають їх догола, це взимку, саджають у такому вигляді в холодні ями, б’ють і погрожують розстрілами", - сказав Штупун.

Він наголосив, що наразі лише невеликі групи росіян відкрито відмовляються брати участь у штурмах, але "дуже багато, все більше окупантів саботують або імітують атаки".

Нагадаємо, що у РФ колосальні втрати під Авдіївкою. Ворог намагається компенсувати невдачі на полі бою обстрілами позицій наших воїнів, а також території громади. Тільки за минулу добу по громаді ворог удари 46 разів.

Окупанти просунулись в районі Синьківки. Росіяни просунулись в районі Синьківки, проте Збройні Сили України утримують під контролем важливі висоти в цьому районі.

Більше військових новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти