Калібри перевозили залізницею: в ОК Південь оцінили удар по окупантах у Джанкої

21 березня 2023, 08:42
Знищення російських крилатих ракет є чітким сигналом росіянам, підкреслила Наталія Гуменюк.
джанкой
Вибухи в Джанкої / t.me/chp_crimea

Керівник Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк прокоментувала вибухи, що прогриміли напередодні в Джанкої в окупованому Криму.

За її словами, знищення російських крилатих ракет Калібр є чітким сигналом росіянам про те, що їм пора їхати з Криму. Про це вона сказала в ефірі інформаційного марафону.

"Джанкой - це вузлова станція. І ще на початку повномасштабного вторгнення говорилося, що поразка логістики буде основним засобом впливу на переформатування розуміння ворога, що їм робити в Криму. Зараз курс вказано чітко, що їм залізницею вже дуже необхідно виїжджати", — пояснила Гуменюк.

відео дня

Вибухи в Джанкої

Вибух у місті Джанкой на півночі тимчасово окупованого Криму знищено крилаті ракети Калібр, які транспортувалися залізницею. Про це раніше повідомили в Головному управлінні розвідки України.

"Вибух у місті Джанкой на півночі тимчасово окупованого Криму знищив Російські крилаті ракети Калібр НК під час їх транспортування залізницею... Загадкова "бавовна" продовжує процес демілітаризації Росії і готує український півострів Крим до деокупації", — йдеться в повідомленні.

У розвідці зазначають, що Калібр НК - ракети, призначені для пусків з надводних кораблів російського Чорноморського флоту. Дальність ураження такої зброї - понад 2,5 тисячі кілометрів по наземних цілях, і понад 375 кілометрів по морських.

Читайте більше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти