Які міста України стануть об'єктом номер один для російських агресорів - військовий експерт

16 травня 2022, 01:32
Як каже відомий військовий експерт Сергій Кузан, росіяни напевно спробують влаштувати ЗСУ "чергові кліщі, черговий котел" на двох напрямках.
Техніка
Які міста України стануть об'єктом номер один для російських агресорів-військовий експерт / колаж УНІАН, Reuters

Війна, яку Росія і її диктатор Путін розв'язав проти України, ось-ось перейде в нову фазу. Про це 15 травня в ефірі єдиного телемарафону "Єдині новини" заявив відомий військовий експерт Сергій Кузан.

Фахівець особливо зазначив, що Луганський напрямок, Сєвєродонецьк, Лисичанськ – саме ті міста, які сьогодні є об'єктом номер один ворога.

"Ми переходимо в нову фазу війни. Намагаються росіяни влаштувати нам чергові кліщі, черговий котел, але за рахунок того, що Сєвєродонецьк і Лисичанськ укріплені, я думаю їм цього не вдасться зробити", — підсумував Кузан.

читайте такожКуди Росія хоче кинути резерви: військовий експерт назвав область

Нагадаємо, раніше російський воєначальник, заступник командувача військами РФ в Центральному військовому окрузі Рустам Міннекаєв заявляв, що Росія збирається окупувати Донбас, південні регіони України і створити коридор у вже захоплений Крим.

Радник керівника офісу президента Олексій Арестович вважає, що вже у середині червня армія України може перейти в контрнаступ на захоплені військами Росії позиції. До кінця травня-початку червня українські підрозділи повинні отримати важке озброєння від Заходу, яке призначене для реалізації такої мети.

Інші новини:

Дивіться новини Донбасу онлайн:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти