Гастролі проміняв на окопи: ЗСУ ліквідували репера-спортсмена з Магадана

20 січня 2023, 22:27
Ліквідований окупант виявився грузином за походженням.
ліквідований окупант, ВСУ
ЗСУ ліквідували окупанта з Магаданської області / колаж фото 59 ОМПБр Якова Гандзюка, скріншот з відео

Українські військові ліквідували репера-спортсмена з Магаданської області, який приїхав в Україну, щоб вбивати мирний народ. Про це повідомляє блогер-розслідувач Іраклі Комахідзе.

25-річний Рамаз Горгадзе виявився грузином за походженням. Він мав розряд кандидата майстра спорту з греко-римської боротьби. Окупант також мріяв стати відомим музикантом. Він захоплювався репом, писав музику і пісні. У Горгадзе була своя музична група, з якою він гастролював по Магаданській області і Далекому Сходу.

"Останні роки Горгадзе працював у гірничій компанії "Статус", потім у ТОВ "Теплоенергія" оператором парових котлів. У некролозі не уточнена інформація, як грузинець опинився на "сво", судячи з усього він був з мобілізованих", - написав Комахідзе.

ЗСУ ліквідували окупанта ще 2 листопада, але інформація про нього з'явилася нещодавно.

Нагадаємо, в Росії, не доїхавши на фронт, помер мобілізований Євген Дузь із Зауральського Челябінської області. Оскільки всі гроші сім'я росіянина витратила на те, щоб зібрати його на війну, ховати окупанта довелося в борг.

Як повідомляв Главред, на війні в Україні ліквідований 19-річний танкіст Андрій Малих з Бурятії. Торік він знявся в пропагандистському ролику для росТБ і хвалився нібито знищенням українського танка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти