Фейк про "втрати" ЗСУ біля Селидового: бригадний генерал розніс ІПСО росіян

13 лютого 2024, 16:43оновлено 13 лютого, 18:04
Ворог відволікає увагу від своїх щоденних колосальних втрат на Таврійському напрямку, пояснив Олександр Тарнавський.
Тарнавський
Олександр Тарнавський розповів про втрати РФ / Колаж: Главред, Фото: 17-та окрема танкова Криворізька бригада імені Костянтина Пестушка, armyinform.com.ua

У РФ розганяють дезінформацію про те, що біля Селидового Донецької області підрозділи Збройних сил України нібито зазнали втрат унаслідок удару окупантів.

"Це російська ІПСО (інформаційно-психологічна операція, - ред.)", - написав у Telegram командувач ОСУВ Таврія бригадний генерал Олександр Тарнавський.

За його словами, таким чином противник відволікає увагу від своїх щоденних колосальних втрат на Таврійському напрямку.

відео дня

"Вони тільки за добу 12 лютого становили 645 осіб, а за попередній тиждень (з 5 по 11 лютого) - 2947 осіб", - уточнив український воєначальник.

Водночас він каже, що приблизно о 10:40 ранку 13 лютого 2024 року російські війська вдарили з РСЗВ "Ураган" по смт Цукурине Покровського району. Унаслідок обстрілу пошкоджено 2 багатоквартирні двоповерхові житлові будинки, постраждалих і загиблих немає, додав Тарнавський.

Раніше в РФ зганьбилися фейком про президента Володимира Зеленського. На очевидний фейк МЗС РФ звернули увагу в Мережі. Його висміяв засновник Bellingcat Еліотт Хіггінс.

Як повідомлялося раніше, Володимир Путін зганьбився диким фейком: видав "ДНРівця" за одесита в передвиборчому ролику.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що роспропаганда видала дикий фейк про Залужного після атаки на Київ. Російські пропагандисти вигадали собі купу "перемог" після того, як усі їхні "Кинджали" над Києвом збили ЗРК Patriot.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти