Мали виїхати 116 людей: окупанти обстріляли пасажирський потяг у Херсоні

3 травня 2023, 17:29оновлено 3 травня 2023, 18:33
1382
Внаслідок обстрілу Херсона та Херсонської області загинуло 16 людей, ще 22 – поранено.
обстріл Херсона
Російські окупанти обстріляли пасажирський потяг у Херсоні / Колаж фото ДСНС

Російські окупанти безжально обстріляли Херсон. У середу, 3 травня, ворог вдарив по залізничному вокзалу і влучив по пасажирському потягу. Про це повідомляє Укрзалізниця.

Цей потяг мав вирушити до Львова та вивезти з Херсона 116 пасажирів. В результаті "прильоту" зруйновані пасажирські вагони. Російські окупанти серйозно поранили провідника, його рятують медики.

Пасажири, які повинні були сісти на цей поїзд перебували в укритті. У момент тривоги провідники не починали посадку.

відео дня

"Поїзд до Львова зі 116 пасажирами на борту відправився з Херсона із затримкою 14 хвилин. Вагони з ушкодженнями в результаті обстрілу будуть оперативно замінені на станції Миколаїв. Просимо зберігати спокій і стежити за оголошеннями, залізниця всіх довезе до безпеки", — йдеться в повідомленні.

На місце події одразу прибули рятувальники. Вони загасили вагони, які розбомбили окупанти.

обстріл Херсона
Російські окупанти обстріляли пасажирський потяг у Херсоні / ДСНС

Глава Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що в результаті обстрілу Херсона була поранена дитина. Її госпіталізували у важкому стані.

За даними Офісу генпрокурора, в результаті обстрілу обласного центру загинули 12 людей, 22 - поранені. На території Херсонської області загинули ще 4 особи. Таким чином, станом на 16:30 3 травня кількість загиблих у Херсоні та області становить 16 людей.

Нагадаємо, в середу, 3 травня, російські окупанти обстріляли єдиний працюючий гіпермаркет у Херсоні - "Епіцентр". Окупанти з артилерії також пошкодили житлові будинки, лінії електропередач та газопровід. В результаті обстрілу загинули 3 людини, ще п'ятеро - поранені. Серед постраждалих є працівники та відвідувачі закладу.

Як повідомляв Главред, вночі на 3 травня в Україні була оголошена масштабна повітряна тривога, лунали вибухи. Російські окупанти атакували іранськими дронами-камікадзе Shahed-136/131 п'ять областей України - Київську, Дніпропетровську, Миколаївську, Кіровоградську та Запорізьку. Цілями були цивільні та промислові об'єкти інфраструктури. Атака почалася близько опівночі. Сили ППО України знищили 21 дрон ворога, але, на жаль, деякі ворожі безпілотники досягли цілі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти