Доктор Комаровський оригінально привітав українців з Новим роком

1 січня 2021, 18:02
Він запропонував у новому році більше любити один одного та дітей.
Доктор Комаровський оригінально привітав українців з Новим роком
Комаровський привітав українців

Відомий педіатр і блогер Євген Комаровський в образі Діда Мороза привітав українців з Новим роком - він побажав здоров'я і "успішного розмноження".

Ролик з'явився у Фейсбуці доктора.

"Я як професійний Дід Мороз, який регулярно Вас з цим святом вітає, маю констатувати, що ми, напевно, вперше за час всього нашого спілкування маємо такий Новий рік, коли для нас головне не стільки його зустріти, скільки проводити старий. Нехай у нас ніколи не буде року з такою кількістю стресів і випробувань! Давайте хоча б ми з вами зробимо висновок про те, що нам разом легше долати труднощі. Заберімо в Новий рік наші з вами доброзичливі відносини, наше взаєморозуміння, наше небажання шукати один в одному недоліки", - почав вітальну промову Комаровський.

Потім він запропонував в новому році більше любити один одного і дітей, а також дякувати всім, хто хоча б не хоче нам зла, і любити всіх тих, хто хоче нам добра.

"Давайте будемо здорові та ніколи не забуватимемо про головний девіз Діда Мороза доктора Комаровського. Хороші люди мають розмножуватися! Після багатьох випробувань 2020-го, в новому 2021 році Я бажаю вам здоров'я та успішного розмноження. І будьте разом з нами в рік чудової корови", - завершив привітання педіатр.

Доктор Комаровський - про що раніше повідомляв Главред:

  • Комаровський розвінчав популярний міф про дітей і коронавірус. За його словами, в 50% випадків ви навіть не помітите, що дитина хвора коронавірусом.
  • Лікар-педіатр вважає, що для більшості дітей коронавірус реальної загрози не представляє.
  • Євген Комаровський піддав жорсткій критиці запобіжні заходи в боротьбі з коронавірусом COVID-19 у школах і дитячих садках. За його словами, керівництво навчальних закладів стурбоване тільки дотриманням масочного режиму і наповненням санітайзерів антисептиками, але забувають про циркуляцію свіжого повітря.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти