"Гроші на поїздку збирали всі": двірник з Херсона в ОАЕ став чемпіоном світу з джиу-джитсу

15 листопада 2021, 18:11
Сам Ігор Євтушенко каже, що зайнявся спортом в 42 роки, коли зрозумів, що хоче привести своє тіло в порядок. І лише потім захопився бойовими мистецтвами.
'Гроші на поїздку збирали всі': двірник з Херсона в ОАЕ став чемпіоном світу з джиу-джитсу
Ігор Євтушенко / Facebook

49-річний шкільний двірник з Херсона ігор Євтушенко став чемпіоном світу з бойового мистецтва джиу-джитсу. Першість проходила в Об'єднаних Арабських Еміратах. Про це повідомив в Facebook сам спортсмен.

Євтушенко в категорії "Майстер 4" (до 69 кілограм). У фіналі він переміг представника Азербайджану Азада Джафарзаде.

Сам херсонець каже, що зайнявся спортом в 42 роки, коли зрозумів, що хоче привести своє тіло в порядок. В молодості він працював водолазом-рятувальником. Потім Євтушенко захопився бойовими єдиноборствами і організував заняття для всіх бажаючих в Херсоні. Хобі переросло в справу всього життя: ігор виступав на чемпіонаті Європи і також здобув перемогу.

відео дня

Подати заявку на Чемпіонат світу з бразильського джиу-джитсу міг кожен бажаючий: було достатньо лише заповнити форму і приїхати на змагання. Поїздка вимагала фінансових витрат. Ігор Євтушенко збирав гроші за допомогою соціальних мереж. Необхідну суму завдяки небайдужим українцям чоловік накопичив швидко - за дві доби.

читайте такожГімназіада взимку і світовий чемпіонат з футболу: Зеленський оголосив про два великих турніри в Україні

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 26-річний українець Максим Крипак встановив рекорд на Паралімпіаді в Токіо, ставши найтитулованішим українським спортсменом за всю історію Паралімпіад.

Також повідомлялося, що олімпійський чемпіон Олег Верняєв прокоментував скандал, який розгорівся після його неоднозначного інтерв'ю, в якому він не виключив варіант зміни громадянства.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти