Читання зірок не допомогло: ЗСУ ліквідували російського астролога-підполковника

7 лютого 2023, 17:18
Російський підполковник перебував на пенсії з 2000-х, але від початку повномасштабного вторгнення вирішив поїхати вбивати українців.
ликвидированный оккупант, ВСУ
ЗСУ ліквідували російського підполковника-астролога / Колаж фото Анатолій Штефан, 93-я ОМБр Холодний Яр

Українські військові ліквідували російського окупанта Ігора Суворова. Російський підполковник поєднував військову службу з астрологією. Про це повідомляє Анатолій Штефан.

Суворов служив у 51-му парашутно-десантному полку. До повномасштабного вторгнення в Україну він був на пенсії та жив у Орелі. Окупант вийшов на пенсію за вислугою років ще у 2000-х.

Цікаво те, що росіянин вирішив стати астрологом від неробства. Він три роки навчався на факультеті астрології інституту картографії та геодезії і захистив диплом на тему "Сумісність людей".

Суворову не допомогли його астрономічні здібності і він не зміг передбачити власну смерть. Від початку вторгнення він пішов на фронт вбивати українців. Бійці ЗСУ успішно знищили ворожого підполковника в Донецькій області.

Як повідомляв Главред, 6 січня в російському Волгограді поховали ліквідованого в Україні 56-річного ветерана спецназу "Грім" майора Олега Самсонова.

Крім того, на війні в Україні був ліквідований окупант-священик РПЦ. Він брав участь у бойових діях в Донецькій області. Ієромонах Воніфатій був ліквідований в селі Нікольському Волноваського району Донецької області.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти