Колишній в'язень "ДНР" розповів про хід справи проти "ката" бойовиків

9 вересня 2021, 18:47оновлено 10 вересня 2021, 11:05
Верховний Суд задовольнив прохання потерпілих у справі одного катів "Ізоляції" Євгена Бражникова і переніс засідання з Покровська до Києва.
Асєєв
Асєєв розповів про кат ізоляції / Radiosvoboda

Сьогодні Верховний Суд задовольнив прохання потерпілих у справі одного катів "Ізоляції" Євгена Бражникова і переніс засідання з Покровську до Києва, повідомив колишній полонений бойовиків ОРДЛО Станіслав Асєєв у Facebook.

"Верховний Суд задовольнив касацію потерпілих у справі одного з катів "ізоляція" - Бражникова - і , чого так не хотіла ця істота (людиною його не назву).Нагадаю, що у справі проходять 9 постраждалих (включаючи мене) і близько 20 свідків, і цього персонажа звинувачують у побитті і тортурах ув'язнених Ізоляції (бив і мене особисто), вибиваючи з них свідоцтв для адміністрації і Палича (Куликовського), участі в терористичній організації, тому що він фактично виконував роль наглядача Ізоляції: вільно, без будь-якої охорони, пересувався по території Ізоляції, виходив за її межі, мав мобільний телефон, відкривав/закривав камери тощо", - написав Асєєв.

Колишній в'язень 'ДНР' розповів про хід справи проти 'ката' бойовиків

Як раніше повідомляв Главред, колишній полонений бойовиків-журналіст Станіслав Асєєв, вважає, що поки Україна має зовнішнього агресора, у нашої країни автоматично є "матеріал" для склеювання і зшивання держави.

відео дня

Крім цього, колишній полонений бойовиків "ДНР" Станіслав Асєєв розповів про "зрадників" в лавах учасників обміну. За його словами, Євген Бражников, який також повернувся в Україну в рамках обміну полоненими, бив його.

При цьому він зазначив, що ті, хто виконував накази бойовиків, уникли тортур.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти