"Було б попадання в голову": у Сумах розстріляли машину, в якій було 3 людини

7 липня 2023, 15:50оновлено 7 липня 2023, 16:35
Куля потрапила в дах прямо над місцем водія і "пройшла" через всю машину.
стрілянина в Сумах
У Сумах розстріляли машину в центрі міста / Колаж: Главред, фото: поліція Сумської області

У Сумах сталася стрілянина в самому центрі міста. Чоловік з вікна розстріляв машину, в якій був водій і двоє пасажирів. Про це повідомляє поліція Сумської області.

Стрілянина сталася на вулиці Петропавлівській близько 8 ранку. Там припаркувалася машина і в якийсь момент всі, хто був всередині, відчули сильний удар. Тоді із задніх дверей посипалося скло.

Виявилося, що якийсь чоловік вистрілив з вікна п'ятиповерхового будинку на іншій стороні вулиці. Він потрапив прямо в дах над місцем водія. Куля буквального прошила всю машину і дивом не зачепила водія.

відео дня

"З метою безпеки людей співробітники поліції на кілька годин перекрили рух в межах кварталу і приступили до заходів по виявленню і затриманню зловмисника. В даний час заходи з пошуку стрілка тривають. Просимо громадян з розумінням поставитися до роботи поліції", - йдеться в повідомленні.

стрілянина в Сумах
У Сумах розстріляли машину в центрі міста / фото: поліція Сумської області

Дівчина, яка була в машині, показала кадри з місця злочину. Вона розуміє, що в ту секунду могло не стати чоловіка, який сидів на місці водія.

"Саме усвідомлення, що куля пройшла наскрізь через всю машину в декількох сантиметрах від голови Діми не дає мені спокою. Ще трохи нижче і було б попадання в голову", - написала дівчина на своїй сторінці в Instagram.

Дивіться відео з місця злочину в Сумах:

стрілянина в Сумах
У Сумах розстріляли машину в центрі міста / фото: скріншот

Нагадаємо, раніше стало відомо, що місто Суми було атаковане безпілотниками в понеділок, 3 липня. В результаті прильоту ворожого дрона була пошкоджена багатоповерхівка в центрі міста.

Сумська ОВА розкрила подробиці "прильоту", і повідомила про вбитих і поранених. Також були показані моторошні кадри з місця вибуху.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти