Був пік їхньої можливостей: експерт оцінив шанси на повторення ворогами ракетного удару по Україні

13 жовтня 2022, 02:15оновлено 13 жовтня 2022, 10:23
Експерт Роман Світан зазначив, що під час масштабної атаки на Україну окупантами були використані різні ракетоносії та системи управління.
Ракета, ракетний удар, дим
Експерт оцінив шанси на повторення ворогами ракетного удару по Україні / Reuters , pixabay.com

Російські окупанти зможуть влаштувати нову масштабну ракетну атаку по об'єктах в Україні, однак не раніше, ніж через тиждень. Про це в ефірі проекту Freeдом заявив відомий військовий експерт Роман Світан.

"Я думаю, що вчора (10 жовтня ‒ Главред) був пік того, що змогли зробити росіяни. Була багатоешелонована атака різношвидкісними і різновисотними ракетами, включаючи і дрони-камікадзе. Швидше за все, ця атака готувалася тиждень, може, днів 10", ‒ вважає він.

Світан зазначив, що під час масштабної атаки на Україну окупантами були використані різні ракетоносії і системи управління.

"Такі атаки готуються досить довго. Ще раз повторюся: такого рівня атаку, я думаю, вони зможуть повторити через тиждень, не раніше. Тому що є цикл підготовки. Якщо вони б готувалися до кількох хвиль такого рівня, як вчора було, то вона була б вчора ввечері", ‒ говорить він.

Світан зазначив, що зараз ймовірність повторення такої атаки окупантів набагато і набагато нижче.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в мережі спливло відео того, як передбачуваний Керівник ПВК "Вагнер" бізнесмен Євген Пригожин (більш відомий як "кухар Путіна") відвідав в'язницю в Республіці Мордовія (російській глибинці), де займався вербуванням ув'язнених - для участі у війні проти України.

До того раніше російський оппозіонер-політолог Андрій Піонтковський говорив про те, що у разі подальших успіхів ЗСУ на фронті Росію чекає переворот, який закінчиться поваленням Володимира Путіна.

Піонтковський вважає, що недавні вибухи в Новофедорівці в Криму – не тільки відмінний військовий експеримент, але і має психологічний ефект. А систему кремлівської брехні і пропаганди може зламати звільнення Херсона

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти