Буданов чітко і лаконічно відповів, коли буде звільнено Крим

28 липня 2023, 22:51
2351
Точної дати деокупації півострова Буданов називати не став, а лише запевнив, що відбудеться це невдовзі.
Буданов, ВСУ
Буданов відповів, коли буде звільнено Крим / Колаж: Головред, фото: 36-а ОМБР імені контр-адмірала Михайла Бєлінського, скріншот з відео

Зовсім скоро Збройні сили України звільнять захоплений російськими окупантами Кримський півострів. Про це повідомив начальник ГУР Міноборони України Кирило Буданов у коментарі ТСН.

Так, відповідаючи на запитання, коли ж українські захисники увійдуть в Крим, голова української військової розвідки коротко і чітко відповів: "Скоро". Втім, точної дати деокупації півострова Буданов називати не став, а лише ще раз запевнив, що відбудеться це невдовзі.

Також глава ГУР прокоментував можливу загрозу з боку Білорусі. Він запевнив, що ця загроза є нереальною. Також Буданов зауважив, що розташування "вагнерівців" у Білорусі зовсім не лякає Сили оборони України.

відео дня

Щодо посилення резервів російських окупаційних військ, то, за словами Буданова, кількісного збільшення ворожих сил не спостерігається.

"Їх скільки було, стільки і є. Але постійна мобілізація дозволяє постійно поповнювати понесені ними втрати, - пояснив він.

Нагадаємо, раніше глава української розвідкии Кирило Буданов розповів про джерела ГУР поруч з Путіним. Українські розвідники змогли точно передбачити повномасштабний напад і перехопити дані про підтримку в РФ ватажка Вагнер Євгена Пригожина.

Також Буданов розповідав, що під час наступу на Москву Пригожин наблизився до російської ядерної бази. Він планував "підняти ставки" у своєму заколоті.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти