Кидає на штурм нові резерви: РФ пішла в наступ на трьох напрямках

3 лютого 2024, 20:50
1312
Український захисник зазначає, що фіксуються нові поставки боєприпасів із Росії.
Кидає на штурм нові резерви: РФ пішла в наступ на трьох напрямках
/ колаж: Главред, фото: Командування Об'єднаних Сил ЗСУ, 22-га окрема механізована бригада

Ворог нарощує сили і засоби, а також збільшив удари КАБами, водночас активізувався на Бахмутському, Авдіївському та Сватівському напрямках, розповів командир підрозділу підрозділу 4-ї бригади "Рубіж" Нацгвардії Андрій Отченаш.

"Оперативна ситуація на фронті ускладнюється. Ворог підвозить великі резерви, щоб проводити наступальні операції", - повідомив він у коментарі Каналу 24.

За його словами, за останні кілька тижнів збільшилася кількість атаки КАБами по прифронтових селищах.

відео дня

Український захисник зазначає, що фіксуються нові поставки боєприпасів із Росії. При цьому не виключено, що снаряди надала країні-агресору Північна Корея.

"Була навіть ситуація, коли мені дуже пощастило. Я вийшов на вулицю з бліндажа, щоб зробити маніпуляції з коптером і дуже близько прилетів снаряд. Слава Богу, не вибухнув", - розповів він, коментуючи якість північнокорейських снарядів.

Він пояснив, що звук снаряда можна розрізнити, коли він летить дуже швидко і дуже близько - тоді він починає не свистіти, а шарудіти. Почувши гул, Андрій встиг лягти на землю, і боєприпас, на щастя, не вибухнув. І так було неодноразово.

Війна в Україні

Раніше повідомлялося про те, що у РФ великі втрати, бригадний генерал назвав напрямок. Ворог за добу провів 55 бойових зіткнень і здійснив 666 артобстрілів, розповів Олександр Тарнавський.

Нагадаємо, в Інституті вивчення війни розкрили, що російські війська за складних погодних умов посилюють наступи - хочуть прорватися вперед і отримати нові позиції до президентських виборів у Росії.

Крім іншого, російська окупаційна армія посилила артилерійські обстріли, намагаючись зруйнувати ланцюги постачання ЗСУ. Ветеран російсько-української війни, майор запасу НГУ Олексій Гетьман розповів про посилення наступу російських окупантів на Авдіївському напрямку, для ЗСУ існує загроза.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти